Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cross-cultural differences on thickness, firmness and sweetness sensitivity
 
 
Titel: Effect of cross-cultural differences on thickness, firmness and sweetness sensitivity
Auteur: Ketel, Eva C.
de Wijk, René A.
de Graaf, Cees
Stieger, Markus
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland