Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Bioactive compounds of parsley (Petroselinum crispum), chives (Allium schoenoprasum L) and their mixture (Brazilian cheiro-verde) as promising antioxidant and anti-cholesterol oxidation agents in a food system
 
 
Titel: Bioactive compounds of parsley (Petroselinum crispum), chives (Allium schoenoprasum L) and their mixture (Brazilian cheiro-verde) as promising antioxidant and anti-cholesterol oxidation agents in a food system
Auteur: Ferreira, Fernanda Silva
de Oliveira, Vanessa Sales
Chávez, Davy William Hidalgo
Chaves, Douglas Siqueira
Riger, Cristiano Jorge
Sawaya, Alexandra Christine Helena Frankland
Guizellini, Glória Maria
Sampaio, Geni Rodrigues
Torres, Elizabeth Aparecida Ferraz da Silva
Saldanha, Tatiana
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 151 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland