Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effect of carboxymethyl chitosan on the storage stability of frozen dough: State of water, protein structures and quality attributes
 
 
Titel: Effect of carboxymethyl chitosan on the storage stability of frozen dough: State of water, protein structures and quality attributes
Auteur: Zhu, Xiangwei
Yuan, Peipei
Zhang, Ting
Wang, Zhike
Cai, Dongna
Chen, Xi
Shen, Yanting
Xu, Jianteng
Song, Changyuan
Goff, Douglas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 151 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland