Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of bioactive, chemical, and sensory compounds from fermented coffees with different yeasts species
 
 
Titel: Characterization of bioactive, chemical, and sensory compounds from fermented coffees with different yeasts species
Auteur: Bressani, Ana Paula Pereira
Batista, Nádia Nara
Ferreira, Gabriela
Martinez, Silvia Juliana
Simão, João Batista Pavesi
Dias, Disney Ribeiro
Schwan, Rosane Freitas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 150 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland