Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Influence of pseudocereals on gluten-free bread quality: A study integrating dough rheology, bread physical properties and acceptability
 
 
Titel: Influence of pseudocereals on gluten-free bread quality: A study integrating dough rheology, bread physical properties and acceptability
Auteur: Aguiar, Etiene V.
Santos, Fernanda G.
Centeno, Ana Carolina L.S.
Capriles, Vanessa D.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 150 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland