Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Cinnamon and paprika oleoresin emulsions: A study of physicochemical stability and antioxidant synergism
 
 
Titel: Cinnamon and paprika oleoresin emulsions: A study of physicochemical stability and antioxidant synergism
Auteur: Ferraz, Mariana Costa
Procópio, Fernanda Ramalho
de Figueiredo Furtado, Guilherme
Munhoz Moya, Amanda Maria Tomazini
Cazarin, Cinthia Baú Betim
Hubinger, Miriam Dupas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 150 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland