Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 56 gevonden artikelen
 
 
  The influence of NaCl on the dynamic perception of the pungency sensation elicited by Sichuan pepper oleoresins
 
 
Titel: The influence of NaCl on the dynamic perception of the pungency sensation elicited by Sichuan pepper oleoresins
Auteur: Cao, Xiao-Xiao
Zhao, Lei
Shi, Bo-Lin
Wang, Hou-Yin
Zhang, Qing-Bin
Zhong, Kui
Sun, Pei
Zhu, Bao-Qing
Zhang, Lu-Lu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland