Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Influence of mixture of spices on phospholipid molecules during water-boiled salted duck processing based on shotgun lipidomics
 
 
Titel: Influence of mixture of spices on phospholipid molecules during water-boiled salted duck processing based on shotgun lipidomics
Auteur: Li, Cong
Al-Dalali, Sam
Zhou, Hui
Wang, Zhouping
Xu, Baocai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland