Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 56 gevonden artikelen
 
 
  A combined metabolomics and peptidomics approach to discriminate anomalous rind inclusion levels in Parmigiano Reggiano PDO grated hard cheese from different ripening stages
 
 
Titel: A combined metabolomics and peptidomics approach to discriminate anomalous rind inclusion levels in Parmigiano Reggiano PDO grated hard cheese from different ripening stages
Auteur: Rocchetti, Gabriele
Michelini, Sara
Pizzamiglio, Valentina
Masoero, Francesco
Lucini, Luigi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 56 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland