Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Structural and functional modifications of myofibrillar protein by natural phenolic compounds and their application in pork meatball
 
 
Titel: Structural and functional modifications of myofibrillar protein by natural phenolic compounds and their application in pork meatball
Auteur: Xu, Qian-Da
Yu, Zhi-Long
Zeng, Wei-Cai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 148 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland