Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Oxygen-enriched fermentation improves the taste of black tea by reducing the bitter and astringent metabolites
 
 
Titel: Oxygen-enriched fermentation improves the taste of black tea by reducing the bitter and astringent metabolites
Auteur: Chen, Lin
Liu, Fei
Yang, Yunfei
Tu, Zheng
Lin, Jiazheng
Ye, Yang
Xu, Ping
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 148 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland