Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Recent trends in bacterial decontamination of food products by hurdle technology: A synergistic approach using thermal and non-thermal processing techniques
 
 
Titel: Recent trends in bacterial decontamination of food products by hurdle technology: A synergistic approach using thermal and non-thermal processing techniques
Auteur: Aaliya, Basheer
Valiyapeediyekkal Sunooj, Kappat
Navaf, Muhammed
Parambil Akhila, Plachikkattu
Sudheesh, Cherakkathodi
Ahmad Mir, Shabir
Sabu, Sarasan
Sasidharan, Abhilash
Theingi Hlaing, Moe
George, Johnsy
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland