Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 107 gevonden artikelen
 
 
  A review on recent advances of egg byproducts: Preparation, functional properties, biological activities and food applications
 
 
Titel: A review on recent advances of egg byproducts: Preparation, functional properties, biological activities and food applications
Auteur: Xiao, Nanhai
Huang, Xi
He, Wen
Yao, Yao
Wu, Na
Xu, Mingsheng
Du, Huaying
Zhao, Yan
Tu, Yonggang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland