Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 107 gevonden artikelen
 
 
  An innovative model for describing oil penetration into the doughnut crust during hot air frying
 
 
Titel: An innovative model for describing oil penetration into the doughnut crust during hot air frying
Auteur: Ghaitaranpour, Arash
Mohebbi, Mohebbat
Koocheki, Arash
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland