Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 107 gevonden artikelen
 
 
  3D printing of a high protein yoghurt-based gel: Effect of protein enrichment and gelatine on physical and sensory properties
 
 
Titel: 3D printing of a high protein yoghurt-based gel: Effect of protein enrichment and gelatine on physical and sensory properties
Auteur: Riantiningtyas, Reisya Rizki
Sager, Valeska F.
Chow, Ching Yue
Thybo, Camilla D.
Bredie, Wender L.P.
Ahrné, Lilia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland