Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Improving the taste profile of reduced-salt dry sausage by inoculating different lactic acid bacteria
 
 
Titel: Improving the taste profile of reduced-salt dry sausage by inoculating different lactic acid bacteria
Auteur: Hu, Yingying
Li, Yongjie
Zhu, Jiamin
Kong, Baohua
Liu, Qian
Chen, Qian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland