Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effects of acid and alkaline treatments on physicochemical and rheological properties of tilapia surimi prepared by pH shift method during cold storage
 
 
Titel: Effects of acid and alkaline treatments on physicochemical and rheological properties of tilapia surimi prepared by pH shift method during cold storage
Auteur: Zhou, Yige
Liu, Jonathan Jia He
Kang, Ying
Cui, Hanjing
Yang, Hongshun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland