Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Investigations on the formation of Maillard reaction products in sweet cookies made of different cereals
 
 
Titel: Investigations on the formation of Maillard reaction products in sweet cookies made of different cereals
Auteur: Žilić, Slađana
Aktağ, Işıl Gürsul
Dodig, Dejan
Gökmen, Vural
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland