Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the microbial community and flavor compounds in fermented mandarin fish (Siniperca chuatsi): Three typical types of Chinese fermented mandarin fish products
 
 
Titel: Comparison of the microbial community and flavor compounds in fermented mandarin fish (Siniperca chuatsi): Three typical types of Chinese fermented mandarin fish products
Auteur: Wang, Yueqi
Shen, Yingying
Wu, Yanyan
Li, Chunsheng
Li, Laihao
Zhao, Yongqiang
Hu, Xiao
Wei, Ya
Huang, Hui
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland