Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Some insights into the development of food and brand familiarity: The case of soy sauce in the Netherlands
 
 
Titel: Some insights into the development of food and brand familiarity: The case of soy sauce in the Netherlands
Auteur: Ushiama, Shota
Vingerhoeds, Monique H.
Kanemura, Mayuko
Kaneko, Daisuke
De Wijk, Rene A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 142 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland