Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 48 gevonden artikelen
 
 
  In vitro and in vivo digestion of red cured cooked meat: oxidation, intestinal microbiota and fecal metabolites
 
 
Titel: In vitro and in vivo digestion of red cured cooked meat: oxidation, intestinal microbiota and fecal metabolites
Auteur: Van Hecke, Thomas
Vossen, Els
Goethals, Sophie
Boon, Nico
De Vrieze, Jo
De Smet, Stefaan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 142 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland