Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Heat sensitive protein-heat stable protein interaction: Synergistic enhancement in the thermal co-aggregation and gelation of lactoferrin and α-lactalbumin
 
 
Titel: Heat sensitive protein-heat stable protein interaction: Synergistic enhancement in the thermal co-aggregation and gelation of lactoferrin and α-lactalbumin
Auteur: Yang, Wei
Qu, Xiaoqing
Deng, Chujun
Dai, Lei
Zhou, Haoyu
Xu, Guihua
Li, Bo
Yulia, Nazarenko
Liu, Changzhong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 142 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland