Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 88 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Whey proteins-polyphenols interactions can be exploited to reduce astringency or increase solubility and stability of bioactives in foods
 
 
Titel: Whey proteins-polyphenols interactions can be exploited to reduce astringency or increase solubility and stability of bioactives in foods
Auteur: Jauregi, Paula
Guo, Yuchen
Adeloye, Jumoke B.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 88 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland