Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Using a mixture design and fraction-based formulation to better understand perceptions of plant-protein-based solutions
 
 
Titel: Using a mixture design and fraction-based formulation to better understand perceptions of plant-protein-based solutions
Auteur: Cosson, Audrey
Blumenthal, David
Descamps, Nicolas
Souchon, Isabelle
Saint-Eve, Anne
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland