Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Significant inhibition of garlic essential oilon benzo[a]pyrene formation in charcoal-grilled pork sausagesrelates to sulfide compounds
 
 
Titel: Significant inhibition of garlic essential oilon benzo[a]pyrene formation in charcoal-grilled pork sausagesrelates to sulfide compounds
Auteur: Hu, Gaofeng
Cai, Kezhou
Li, Yuzhu
Hui, Teng
Wang, Zhenyu
Chen, Conggui
Xu, Baocai
Zhang, Dequan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland