|
Risk-benefit in food safety and nutrition – Outcome of the 2019 Parma Summer School |
|
|
|
Titel: |
Risk-benefit in food safety and nutrition – Outcome of the 2019 Parma Summer School |
Auteur: |
Verhagen, Hans Alonso-Andicoberry, Cristina Assunção, Ricardo Cavaliere, Francesca Eneroth, Hanna Hoekstra, Jeljer Koulouris, Stylianos Kouroumalis, Andreas Lorenzetti, Stefano Mantovani, Alberto Menozzi, Davide Nauta, Maarten Poulsen, Morten Rubert, Josep Siani, Alfonso Sirot, Veronique Spaggiari, Giulia Thomsen, Sofie Theresa Trevisan, Marco Cozzini, Pietro |
Verschenen in: |
Food research international |
Paginering: |
Jaargang 141 () nr. C pagina's p. |
Jaar: |
2021 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Elsevier Ltd |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|