Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Potential of using basa catfish oil as a promising alternative deep-frying medium: A thermo-oxidative stability study
 
 
Titel: Potential of using basa catfish oil as a promising alternative deep-frying medium: A thermo-oxidative stability study
Auteur: Khor, Yih Phing
Wan, Suet Ying
Tan, Chin Ping
Zhao, Guanli
Li, Changyu
Wang, Yong
Li, Ying
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland