Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Novel insight into physicochemical and flavor formation in naturally fermented tilapia sausage based on microbial metabolic network
 
 
Titel: Novel insight into physicochemical and flavor formation in naturally fermented tilapia sausage based on microbial metabolic network
Auteur: Zhao, Yue
Wang, Yueqi
Li, Chunsheng
Li, Laihao
Yang, Xianqing
Wu, Yanyan
Chen, Shengjun
Zhao, Yongqiang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland