Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Microscopic evidence for pectin changes in hard-to-cook development of common beans during storage
 
 
Titel: Microscopic evidence for pectin changes in hard-to-cook development of common beans during storage
Auteur: Chen, Dongyan
Pham, Uyen Thai Thuc
Van Loey, Ann
Grauwet, Tara
Hendrickx, Marc
Kyomugasho, Clare
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland