Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Genetic variability of cooking time in dry beans (Phaseolus vulgaris L.) related to seed coat thickness and the cotyledon cell wall
 
 
Titel: Genetic variability of cooking time in dry beans (Phaseolus vulgaris L.) related to seed coat thickness and the cotyledon cell wall
Auteur: Bassett, Amber
Hooper, Sharon
Cichy, Karen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland