Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Effects of initial temperature on microbial community succession rate and volatile flavors during Baijiu fermentation process
 
 
Titel: Effects of initial temperature on microbial community succession rate and volatile flavors during Baijiu fermentation process
Auteur: Zhang, Hongxia
Wang, Li
Wang, Heyu
Yang, Fan
Chen, Liangqiang
Hao, Fei
Lv, Xibin
Du, Hai
Xu, Yan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland