Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the physicochemical properties of chilled and frozen-thawed lamb cuts subjected to pulsed electric field processing
 
 
Titel: Changes in the physicochemical properties of chilled and frozen-thawed lamb cuts subjected to pulsed electric field processing
Auteur: Kantono, Kevin
Hamid, Nazimah
Ma, Qianli
Oey, Indrawati
Farouk, Mustafa
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland