Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Acidification and extended storage at room temperature of mayonnaise reduce Salmonella Typhimurium virulence and viability
 
 
Titel: Acidification and extended storage at room temperature of mayonnaise reduce Salmonella Typhimurium virulence and viability
Auteur: McWhorter, Andrea R.
Khan, Samiullah
Sexton, Margaret
Moyle, Talia S.
Chousalkar, Kapil K.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland