Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 150 gevonden artikelen
 
 
  Correlation of the bacterial communities with umami components, and chemical characteristics in Zhejiang xuecai and fermented brine
 
 
Titel: Correlation of the bacterial communities with umami components, and chemical characteristics in Zhejiang xuecai and fermented brine
Auteur: Zhang, Jianming
Zhang, Chengcheng
Wu, Weicheng
Lv, Xucong
Xin, Xiaoting
Liu, Daqun
Hu, Haijiao
Guo, Sitong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 150 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland