Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 150 gevonden artikelen
 
 
  Comparative effects of probiotic and paraprobiotic addition on microbiological, biochemical and physical properties of yogurt
 
 
Titel: Comparative effects of probiotic and paraprobiotic addition on microbiological, biochemical and physical properties of yogurt
Auteur: Molaee Parvarei, Mitra
Fazeli, Mohammad Reza
Mortazavian, Amir M.
Sarem Nezhad, Solmaz
Mortazavi, Seyed Ali
Golabchifar, Ali Akbar
Khorshidian, Nasim
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 150 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland