Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 150 gevonden artikelen
 
 
  Chemical stability and reaction kinetics of thiamine mononitrate in the aqueous phase of bread dough
 
 
Titel: Chemical stability and reaction kinetics of thiamine mononitrate in the aqueous phase of bread dough
Auteur: Voelker, Adrienne L.
Taylor, Lynne S.
Mauer, Lisa J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 150 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland