Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 136 van 150 gevonden artikelen
 
 
  The effect of baking time and temperature on gluten protein structure and celiac peptide digestibility
 
 
Titel: The effect of baking time and temperature on gluten protein structure and celiac peptide digestibility
Auteur: Ogilvie, Olivia
Roberts, Sarah
Sutton, Kevin
Gerrard, Juliet
Larsen, Nigel
Domigan, Laura
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 136 van 150 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland