Details van artikel 125 van 150 gevonden artikelen
Sensory attributes, physicochemical and antioxidant characteristics, and protein profile of wild prickly pear fruits (O. macrocentra Engelm., O. phaeacantha Engelm., and O. engelmannii Salm-Dyck ex Engelmann.) and commercial prickly pear fruits (O. ficus-indica (L.) Mill.)
Titel:
Sensory attributes, physicochemical and antioxidant characteristics, and protein profile of wild prickly pear fruits (O. macrocentra Engelm., O. phaeacantha Engelm., and O. engelmannii Salm-Dyck ex Engelmann.) and commercial prickly pear fruits (O. ficus-indica (L.) Mill.)
Auteur:
Valero-Galván, José González-Fernández, Raquel Sigala-Hernández, Alejandro Núñez-Gastélum, José Alberto Ruiz-May, Eliel Rodrigo-García, Joaquín Larqué-Saavedra, Alfonso Martínez-Ruiz, Nina del Rocío
Verschenen in:
Food research international
Paginering:
Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar:
2021
Inhoud:
Uitgever:
Elsevier Ltd
Bronbestand:
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
Details van artikel 125 van 150 gevonden artikelen