Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 120 van 150 gevonden artikelen
 
 
  Radish powder and oregano essential oil as nitrite substitutes in fermented cooked sausages
 
 
Titel: Radish powder and oregano essential oil as nitrite substitutes in fermented cooked sausages
Auteur: Ozaki, Maristela Midori
Santos, Mirian dos
Ribeiro, Wanessa Oliveira
Azambuja Ferreira, Natalia Chinellato de
Picone, Carolina Siqueira Franco
Domínguez, Rubén
Lorenzo, José Manuel
Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 120 van 150 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland