Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Correlations between microbiota with physicochemical properties and volatile flavor components in black glutinous rice wine fermentation
 
 
Titel: Correlations between microbiota with physicochemical properties and volatile flavor components in black glutinous rice wine fermentation
Auteur: Zhao, Chi
Su, Wei
Mu, Yingchun
Jiang, Li
Mu, Yu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 138 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland