Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Mapping the variability in physical, cooking, and nutritional properties of Zamnè, a wild food in Burkina Faso
 
 
Titel: Mapping the variability in physical, cooking, and nutritional properties of Zamnè, a wild food in Burkina Faso
Auteur: Drabo, Moustapha Soungalo
Shumoy, Habtu
Cissé, Hama
Parkouda, Charles
Nikiéma, Fulbert
Odetokun, Ismail
Traoré, Yves
Savadogo, Aly
Raes, Katleen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 138 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland