Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Effects of thermal processing on the flavor molecules of goat by-product hydrolysates
 
 
Titel: Effects of thermal processing on the flavor molecules of goat by-product hydrolysates
Auteur: de Araújo Cordeiro, Ana Rita Ribeiro
de Medeiros, Lorena Lucena
Bezerra, Taliana Kenia Alencar
Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
de Sousa Galvão, Mércia
Madruga, Marta Suely
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 138 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland