Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Effects of fat/oil type and ethylcellulose on the gel characteristic of pork batter
 
 
Titel: Effects of fat/oil type and ethylcellulose on the gel characteristic of pork batter
Auteur: Shao, Lele
Bi, Jiayu
Dai, Ruitong
Li, Xingmin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 138 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland