Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Influence of infrared heating on the functional properties of processed lentil flours: A study focusing on tempering period and seed size
 
 
Titel: Influence of infrared heating on the functional properties of processed lentil flours: A study focusing on tempering period and seed size
Auteur: Liu, Siyuan
Yin, Hanyue
Pickard, Mark
Ai, Yongfeng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland