Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Influence of fermentation conditions on the sensorial quality of coffee inoculated with yeast
 
 
Titel: Influence of fermentation conditions on the sensorial quality of coffee inoculated with yeast
Auteur: da Mota, Marcela Caroline Batista
Batista, Nádia Nara
Rabelo, Mariane Helena Sances
Ribeiro, Diego Egidio
Borém, Flávio Meira
Schwan, Rosane Freitas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland