Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Impact of pH, ferrous ions, and tannic acid on lipid oxidation in plant-based emulsions containing saponin-coated flaxseed oil droplets
 
 
Titel: Impact of pH, ferrous ions, and tannic acid on lipid oxidation in plant-based emulsions containing saponin-coated flaxseed oil droplets
Auteur: Li, Ruyi
Dai, Taotao
Zhou, Wei
Fu, Guiming
Wan, Yin
McClements, David Julian
Li, Jihua
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland