Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Hydroxycarboxylate combinations for increasing solubility and robustness of supersaturated solutions of whey mineral residues
 
 
Titel: Hydroxycarboxylate combinations for increasing solubility and robustness of supersaturated solutions of whey mineral residues
Auteur: de Zawadzki, Andressa
Paganelli, Marcella Oliva
Garcia, André Castilho
Skibsted, Leif H.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland