Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Generation of key aroma compounds in Beijing roasted duck induced via Maillard reaction and lipid pyrolysis reaction
 
 
Titel: Generation of key aroma compounds in Beijing roasted duck induced via Maillard reaction and lipid pyrolysis reaction
Auteur: Liu, Huan
Wang, Zhenyu
Zhang, Dequan
Shen, Qingwu
Hui, Teng
Ma, Jianrong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland