Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Comparative flavor profile analysis of four different varieties of Boletus mushrooms by instrumental and sensory techniques
 
 
Titel: Comparative flavor profile analysis of four different varieties of Boletus mushrooms by instrumental and sensory techniques
Auteur: Zhuang, Jinda
Xiao, Qing
Feng, Tao
Huang, Qingrong
Ho, Chi-Tang
Song, Shiqing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland