Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and sensory changes during shelf-life of UHT hydrolyzed-lactose milk produced by “in batch” system employing different commercial lactase preparations
 
 
Titel: Chemical and sensory changes during shelf-life of UHT hydrolyzed-lactose milk produced by “in batch” system employing different commercial lactase preparations
Auteur: Bottiroli, Riccardo
Dario Troise, Antonio
Aprea, Eugenio
Fogliano, Vincenzo
Vitaglione, Paola
Gasperi, Flavia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland